آمار

تعداد نشریات36
تعداد شماره‌ها1,215
تعداد مقالات8,803
تعداد مشاهده مقاله7,402,819
تعداد دریافت فایل اصل مقاله4,339,523

1.

افزایش زمان ماندگاری بسته های غذا به روش جریان الکترومغناطیسی

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392
مصطفی امام پور؛ محسن رحمتی؛ نازنین زند

2.

افزایش ماندگاری بسته بندی های خوراکی با استفاده از بسته بندی های فعال حاوی جاذب اکسیژن

دوره 7، شماره 25، خرداد 1395
صالحه صنیعی نیامقدم؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عزت الله جودکی

3.

اهمیت و کاربرد دمای انتقال شیشه ای در مواد غذایی و پلیمرهای بسته بندی

دوره 8، شماره 29، خرداد 1396، صفحه 30-45
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت

4.

برچسب مواد غذایی: مفاهیم، کارکردها و دلایل استفاده یا عدم استفاده از آن

دوره 8، شماره 31، آذر 1396، صفحه 76-91
ابوالقاسم ابراهیمی؛ مریم نکویی زاده؛ زهرا خدابخشی سورشجانی

5.

بررسی تأثیر مدیریت منابع انسانی پیش‌رونده بر عملکرد شرکت های بسته بندی مواد غذایی با نقش میانجی نوآوری

دوره 14، شماره 54، مرداد 1402، صفحه 35-44
مهرداد بیات؛ محمد رضا فتحی؛ علی صادقی؛ هادی غفاری

6.

بررسی مشکلات فراوان صنعت بسته‌بندی مواد غذایی در استان کهگیلویه و بویراحمد با نگاه محاسباتی

دوره 9، شماره 35، آذر 1397، صفحه 44-55
سجاد قادری؛ سپهدار حقدوست؛ سید ابوالفضل موسویان

7.

بسته بندی زیست فعال تبدیل مواد غذایی به غذاهای سالم تر

دوره 1، شماره 4، اسفند 1389
مهدیه حسینی

8.

بسته بندی، عامل توسعه تجارت

دوره 1، شماره 3، آذر 1389
مصطفی امام‌پور

9.

تحلیل مؤلفه‌های مؤثر بسته‌بندی بر تمایل به خرید محصولات غذایی

دوره 13، شماره 51، بهمن 1401، صفحه 13-20
مستانه غنجی؛ زهرا خوشنودی فر؛ غلامرضا گودرزی

10.

راهنمای طراحی بدنه، درب و نکات اطّلاع رسانی انواع ظروف مواد غذایی

دوره 7، شماره 25، خرداد 1395
مصطفی امام پور؛ رضا پور زند

11.

غنی‌سازی مواد بسته بندی بر پایۀ زیست پلیمر رژیمی به وسیله عصاره زیست فعال گیاهان

دوره 5، شماره 20، اسفند 1393
مجتبی آذری آنپار؛ ناصر سلطانی تهرانی

12.

مروری برنقش بسته بندی در امنیت غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 63-71
صابر امیری؛ مریم علی محمدی؛ حسام شیرازه محبت

13.

مطالعه و رصد ماشین‌های یخچالدار حمل مواد غذایی منجمدو سکوهای تخلیه سردخانه‌ها در زنجیره تأمین سرد

دوره 23، شماره 70، خرداد 1400، صفحه 91-105
رضا رضانژاد؛ حسینعلی حسن پور؛ سید محمدرضا طاهری؛ فرامرز میکائیلی

14.

ویژگی جوهر‌های چاپ برای بسته بندی مواد غذایی

دوره 4، شماره 14، شهریور 1392
سعید مهدوی