آمار

تعداد نشریات39
تعداد شماره‌ها1,170
تعداد مقالات8,436
تعداد مشاهده مقاله6,301,504
تعداد دریافت فایل اصل مقاله3,554,371

1.

استفاده از پوشش‌های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه‌های آجیلی

دوره 4، شماره 15، آذر 1392
سارا خشنودی‌نیا؛ ناصر صداقت؛ غلامحسین رادمرد قدیری

2.

استفاده از تکنیک‌های نوین بسته‌بندی برای افزایش زمان ماندگاری خرمای صادراتی

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 55-64
ناصر صداقت؛ فریده سنایی

3.

استفاده از تکنیک‌های نوین در بسته‌بندی انواع کیک

دوره 12، شماره 48، خرداد 1401، صفحه 27-34
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

4.

ایمنی غذایی با تمرکز برمهاجرت از بسته بندی های پلاستیکی

دوره 12، شماره 47، آذر 1400، صفحه 1-8
پروین بقری؛ ناصر صداقت

5.

انواع تکنیک‌های اصلاح کردن پلاستیک‌های زیست تخریب‌پذیر مبتنی بر نشاسته

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 1-10
ناصر صداقت؛ علی ابر اهیم‌زاده

6.

بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه

دوره 3، شماره 10، شهریور 1391
سمیرا فیضی؛ ناصر صداقت

7.

بسته‌بندی با فوم‌های زیست‌تخریب‌پذیر و چالش‌های مرتبط در تولید آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 بهمن 1402
نرجس جنتی ها؛ ناصر صداقت؛ سید محمد علی رضوی

8.

بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف

دوره 5، شماره 20، اسفند 1393
ناصر صداقت؛ مریم قربانی؛ الناز میلانی

9.

پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر مبتنی بر پلی‌ساکارید: نشاسته ، سلولز و مشتقات آن

دوره 13، شماره 51، بهمن 1401، صفحه 57-72
علی ابر اهیم‌زاده؛ ناصر صداقت

10.

تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MAP) بر برخی خصوصیات خیار رقم رویال

دوره 8، شماره 32، اسفند 1396، صفحه 78-85
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی

11.

تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده فعال و پوشش لاکتات کلسیم بر کیفیت سالاد سبزیجات

دوره 9، شماره 36، اسفند 1397، صفحه 38-51
مائده روحانی؛ ناصر صداقت

12.

دستاوردهای نوین پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر پروتئینی

دوره 13، شماره 52، اسفند 1401، صفحه 33-39
ناصر صداقت؛ پروین بقری

13.

روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده

دوره 4، شماره 13، خرداد 1392
حامد مهدویان مهر؛ ناصر صداقت

14.

سیر تحول بسته‌بندی به روش اتمسفر اصلاح‌شده

دوره 14، شماره 55، آبان 1402، صفحه 63-69
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت

15.

کاربرد و مکانیسم اثر جاذب‌های اکسیژن در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 14، شماره 53، خرداد 1402، صفحه 53-61
ناصر صداقت؛ محمدکاظم حیدریان؛ علیرضا حیدریان

16.

مروری بر اثر فرایندهای پرتودهی و مایکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی

دوره 5، شماره 17، خرداد 1393
احمد احتیاطی؛ ناصر صداقت

17.

مروری بر بسته بندی آنتی میکروبیال مواد غذایی و کاربرد آن در محصولات لبنی

دوره 11، شماره 44، اسفند 1399، صفحه 68-79
علیرضا بیاتی؛ ناصر صداقت

18.

مروری بربسته‌بندی پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر سنتزی

دوره 13، شماره 50، آذر 1401، صفحه 61-72
آسیه قیافه شیرزادی؛ ناصر صداقت

19.

مروری بر بسته‌بندی پلاستیک‌‌‌های زیست تخریب‌پذیر مرکب

دوره 13، شماره 49، مرداد 1401، صفحه 47-53
ناصر صداقت؛ فریده سنایی

20.

مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فنّاوری های جدید بسته بندی مواد غذایی

دوره 7، شماره 26، شهریور 1395، صفحه 6-17
فروغ السادات طبیب لقمانی؛ ناصر صداقت

21.

مروری بر خواص عملکردی و ضدمیکروبی کیتوزان در نگهداری مواد غذایی

دوره 11، شماره 41، خرداد 1399، صفحه 16-25
مصطفی فلاح دلاور؛ ناصر صداقت

22.

مروری بر کاربرد بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته در بسته بندی گوشت مرغ

دوره 11، شماره 42، شهریور 1399، صفحه 20-27
وحید بهشاد؛ ناصر صداقت

23.

مروری بر کاربرد تلفیقی بسته بندی اتمسفر اصلاح شده با سایر فناوری ها برای بسته بندی گوشت سفید و قرمز

دوره 14، شماره 56، اسفند 1402، صفحه 45-61
پریسا پارسا؛ ناصر صداقت

24.

مروری کوتاه بر مدل سازی و طراحی بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده برای محصولات تازه

دوره 7، شماره 27، آذر 1395، صفحه 18-29
گیسو ملکی؛ ناصر صداقت؛ مهدی فرهودی؛ محبت محبی

25.

مواد مرکب زیست تخریب‌پذیر و نقش آن‌ها در اصلاح خواص عملکردی فیلم‌های بسته‌بندی بر پایه پروتئین‌ها

دوره 5، شماره 18، شهریور 1393
محمد رضا عبدالهی مقدم؛ ناصر صداقت